tisdag 19 april 2011

What a day...

Puh...jag & min kollega undrade varför det har varit så galet här på jobbet igår & idag. Vi fick svaret när vi tittade i kalendern, var fullmåne inatt, slår liksom aldrig fel, hehe... Tack & lov att det är mindre än 2 dagar kvar innan vi får gå på välförtjänt påskhelg! Vi jobbar bara till kl 14 på Skärtorsdagen, woohoo, me like! :)

När jag knegat klart för dagen så blir det bara hem & vända, ska Friskis på ett medelpass. Känner mig inte så taggad precis, men jag brukar tänka på känslan när passet är klart och jag stretchar & slappnar av. Då brukar det gå lite lite lättare att komma iväg och träna.

måndag 18 april 2011

Påskveckan

Klicka på bilden för att se vad det står. ;o) Får nog välja en större mall nästa gång, hihi...

fredag 15 april 2011

Sötis-Tiger! :)



Älskar den här reklamen! Sååå himla söt tiger som ligger där och drar in klorna. *gos* Skrattade lite för mig själv där bakom ratten när jag såg den första gången på väg hem från träningen i tisdags.

Vi lämnade in vår lilla sötis bil för däckbyte för flera veckor sen så skönt och slippa nån stress idag. Mardröm och stå i nån drop-in-kö till nån verkstad en sån här solig fredag, säkert många som gör det i sista minuten.

Ca 2h kvar till HELG - ååå så skönt! Och inte så mycket planer för helgen mer än plock & fix hemma med sånt som vi inte hinner med annars. Najs najs.

torsdag 14 april 2011

I did it!

Published with Blogger-droid v1.6.8

onsdag 13 april 2011

Dessa underbara hundar, just loooove them! :)

Lill-lördag! :)

Nu kör vi över puckeln och full fart mot helgen - vi firar att det är lill-lördag, woohoo!!!

Jag är lite stel i benen idag efter 2,5 km jogging i måndags och ett medelpass på Friskis igår. Skönt med en vilodag idag känner jag. Ser fram emot att få kunna komma hem från jobbet och ta det lungt och inte behöva åka iväg direkt igen. Ladda inför morgondagens goda järning, jag ska stötta Grimsta motionsspår och jogga/gå Ljusruset. Heja heja Grimsta - hoppas vi vinner! Ska åka dit i sällskap av systeryster & älsklingen, ska bli kul. Hoppas det känns lika bra att jogga som det gjorde i måndags. Visst det var tufft, jag är ju långt ifrån vältränad, men tror ändå mina nya löparbyxor hade nåt med saken att göra. Dom värmde gott om benen och var så sköna att jogga i. Plus att det var +15 grader & sol gjorde joggingturen i skogen otroligt mycket behgagligare, ahh...jag älskar våren!

måndag 11 april 2011

Ny vecka!

Vilken härlig helg det varit. Började i fredags med att bli upphämtad av M & Pärlan nere vid tunnelbanan, lyxigt. Gick och hämtade vår nya dammsugare som levererades rekordsnabbt, rekommenderar tretti.se helt klart! Ännu ett vårtecken upptäckte vi när vi åkte hemåt, uteserveringen på lokalpuben sattes upp igen. :) Ser fram emot premiärölen där någon solig dag. ;o) Vi köpte med oss pizza hem och smakade gott med ett glas vin till den. Sen var det paketöppning, satte ihop vår finfina dammsugare och testade den, vilken skillnad mot vår gamla skrutt. Me love Electrolux Ultra One, kanske blir lite lite roligare att dammsuga, hihi...

Efter en lugn kväll och tidigt i säng så vaknade jag utvilad och pigg innan klockan skulle ringa kl 7 på lördagmorgon. Det var väl säkert mycket för att jag skulle göra nåt kul också. Träffa upp min syrra och en vän till henne och åka till Thuns för att shop til´ u drop, hehe... Hittade hur mycket fint som helst där: jättesköna löparbyxor med rosa detaljer, rosa sportBH, en svart bolero (äntligen, har letat efter det hur läääänge som helst), 10 par jättesöta strumpor, 1 par mörkblå Converse, 1 par walkingskor, 1 grön t-shirt med läckert tryck och knytväst över, en handkräm, 2 blockljus...tror inte jag glömt nåt nu. Kan säga att det var en supernöjd och glad tjej som gick därifrån med sina fyllda kassar. Sen bar det av hem till mamsen & solen värmde gott på balkongen så det blev faktiskt premiär för ett glas vin där ute. Så underbart att våren äntligen är här!!! Middagen blev färska räkor, limeaioli och vitlöksbröd...yum yum så himla gott.

Söndagen bestod av soffhäng & även en härlig långprommis i vårsoooolen, love it! Blev så glad när det var så många hundar ute också, dom är ju så himla söta. :) Sen var det dags att bege sig hemåt med Pärlan fylld av fina saker. Var som alltid så skönt att komma hem - home sweet home!

fredag 8 april 2011

Fredag, love it!

Idag väckte jag min älskling med en liten sång (melodin är "No limit", 2Unlimited): Fredag Å Å Fredag, det är fredag, det är fredag fredag. Hihi...vet inte om han uppskattade den riktigt, men jag tyckte den blev rätt bra. ;o)

Och när jag skulle byta från tunnelbana till buss imorse så trodde jag inte mina ögon, framför alla spärrar stod det fullt med vakter, jaha dags för biljettkontroll IGEN. Tredje gången nu under dom senaste två veckorna, tycker det börjar bli lite komiskt nu. Men jag ser varje dag många som plankar, så jag antar att dom får många napp.

Woohoo - grymt skönt med fredag idag! Och imorrn bitti bär det av mot Thuns, me like only-girls-shopping. :) På kvällen vankas det middag och vin hemma hos mamsen. Vilken helg, 6 timmar kvar att knega...

torsdag 7 april 2011

Min nya skrivbordsbild,gos!

Published with Blogger-droid v1.6.8

onsdag 6 april 2011

Vårtecken!

I måndags efter jobbet när jag traskade upp på min gata så blev jag så glad - dom hade sopat bort allt fult grus! :) Jiiihooo, det är städdag där varje måndag, men jag trodde aldrig som skulle ha gjort det. Dom brukar vara så sega med sånt så det hade säkert kunnat dröja en vecka till. Sen imorse när jag var på väg ner till tunnelbanan så mötte jag tre (!) sopbilar - jiiihoo dom har nått min del av stan. Woohoo - love it, love it, love it!

Idag är det bara två veckor kvar till påskledigt, som jag väntat, som jag läääängtat.

Och ikväll, lill-lördag och allt, är det en enhet här på jobbet som bjuder in till VÅRPUB - ska bli gott med en bira. ;o)

tisdag 5 april 2011

Gillar/Gillar inte

Gillar

* Det är tisdag och en dag närmare helgen då jag ska fynda vårkläder på Thuns med systeryster & mamsen.

* Vårsolen

Gillar inte

* Eviga tjatet om att jag har en stor temugg på jobbet - ge er - ja jag har en stor temugg, låt mig ha det ifred, blir så trött!!!

* Biljettkontroll på tunnelbanan två gånger under dom senaste veckorna (även om jag har mitt månadskort och inte behöver oroa mig för böter)

Update: Åååå en till gillar - underbara "Pärlor" med kent på Mix Megapol! Looove it!!!