måndag 11 april 2011

Ny vecka!

Vilken härlig helg det varit. Började i fredags med att bli upphämtad av M & Pärlan nere vid tunnelbanan, lyxigt. Gick och hämtade vår nya dammsugare som levererades rekordsnabbt, rekommenderar tretti.se helt klart! Ännu ett vårtecken upptäckte vi när vi åkte hemåt, uteserveringen på lokalpuben sattes upp igen. :) Ser fram emot premiärölen där någon solig dag. ;o) Vi köpte med oss pizza hem och smakade gott med ett glas vin till den. Sen var det paketöppning, satte ihop vår finfina dammsugare och testade den, vilken skillnad mot vår gamla skrutt. Me love Electrolux Ultra One, kanske blir lite lite roligare att dammsuga, hihi...

Efter en lugn kväll och tidigt i säng så vaknade jag utvilad och pigg innan klockan skulle ringa kl 7 på lördagmorgon. Det var väl säkert mycket för att jag skulle göra nåt kul också. Träffa upp min syrra och en vän till henne och åka till Thuns för att shop til´ u drop, hehe... Hittade hur mycket fint som helst där: jättesköna löparbyxor med rosa detaljer, rosa sportBH, en svart bolero (äntligen, har letat efter det hur läääänge som helst), 10 par jättesöta strumpor, 1 par mörkblå Converse, 1 par walkingskor, 1 grön t-shirt med läckert tryck och knytväst över, en handkräm, 2 blockljus...tror inte jag glömt nåt nu. Kan säga att det var en supernöjd och glad tjej som gick därifrån med sina fyllda kassar. Sen bar det av hem till mamsen & solen värmde gott på balkongen så det blev faktiskt premiär för ett glas vin där ute. Så underbart att våren äntligen är här!!! Middagen blev färska räkor, limeaioli och vitlöksbröd...yum yum så himla gott.

Söndagen bestod av soffhäng & även en härlig långprommis i vårsoooolen, love it! Blev så glad när det var så många hundar ute också, dom är ju så himla söta. :) Sen var det dags att bege sig hemåt med Pärlan fylld av fina saker. Var som alltid så skönt att komma hem - home sweet home!

1 kommentar:

  1. Det låter som att du har haft en superbra helg!!

    Vi har också beställt några saker från tretti.se och varit nöjda :).

    Kram, kram/emma

    SvaraRadera